^

Bili-Bed fotóterápiás készülék

gyártása 2015-ben megszünt!

Rövid leírás

A Medela Bili-bed egy modern, csúcsminőségű fotóterápiás rendszer, melyet a legújabb orvosi felfedezések figyelembevételével a hyperbilirubinaemia kezelésére fejlesztettünk ki. A legtöbb, kereskedelmi forgalomban kapható gyerekágyban elhelyezhető, ezért különösen jól alkalmazható a rooming-in rendszerben. A készülék energiafogyasztása rendkívül alacsony, fenntartási költségei elhanyagolhatóak, mivel csupán egyetlen kékfény csövet kell Önnek cserélnie, ha terápikus hatása a minimumra csökken.

Felépítése

A fotóterápiás egység tükörfényes alumínium reflektort tartalmaz az energiatakarékos kékfény csővel együtt. Sugárzási tartománya: 425-475 nm között. Beépített halk ventilátor gondoskodik a megfelelő hűtéséről. Az egységet felülről egy áttetsző, speciális felületű perspex lap takarja. A beépített elektronika jelzi az eseti alkalmazás, azaz a terápiás idő hosszát és a teljes üzemórát. A "total h" segít meghatározni a cső cseréjének időpontját, melyet a későbbiekben ismertetünk. A fekvő felület egy alumínium keretet tartalmaz melyre egy bőrbarát (polyurethan) anyagból készült fólia feszül. A készülékhez 2 db. speciális bilicombi tartozik, mely a baba optimális helyzetét biztosítja, és megfelelő kezelési és védelmi körülményeket biztosít mind a baba, mind pedig a környezete számára a kék fény zavaró hatásai ellen. A terápia ideje alatt a kékfény a babára irányul a takaró alján található világos fényáteresztő szöveten keresztül. Sose módosítsa, vagy cserélje ki ezt a szövetet a Bilicombin, mert ellenkező esetben a terápiás hatás nem garantálható.


ISO International Organisation for Standardization
EN European Norm
FDA Food and Drug Administration
GMP Good Manufacturing Prattices

A készülék felépítése

Bili-Bed készülék
A készüléket felülről egy áttetsző, speciális felületû perspex lap  takarja. Beépített elektronika jelzi az eseti alkalmazás, azaz a terápiás idő  hosszát és a teljes üzemórát. A "total h" segít meghatározni a cső cseréjének időpontját. A cső élettartama kb. 1500 óra.

Fekvő keret
A fekvő felület egy alumínium keretet tartalmaz, melyre egy bőrbarát (polyurethan) anyagból készült fólia feszül.

Baby-dressz
A készülékhez 2 db. speciális bilicombi tartozik, mely a baba optimális helyzetét biztosítja, és megfelelő kezelési és védelmi körülményeket biztosít mind a baba, mind pedig a környezete  számára a kék fény zavaró hatásai ellen.Bili-Bed műszaki adatai
Hálózati feszültség 240V  ±10%
Teljesítmény < 25W
Izzó terápiás hatása kb. 1400-1500 óra
Méretek 630 x 326 x 134 mm
Súly 4150 gramm
Üzemeltetési hőmérséklet +5°C - +40°C
Osztály Class II, Type A
Baby-dressz anyaga 100% pamut

Letöltés