^

Medela Dominant 35c/i - Információs anyag felhasználóknak!

gyártása 2018-ben megszünt!

Megbízható és egyszerű szívástechnológia, higiénikus kezelhetőség

A Dominant 35c/i egy erőteljes, kiváló minőségű szívópumpa magas, változtatható szívási kapacitással. Rendkívül hatékony, megbízható, rezgésmentes és nem utolsó sorban nagyon hallk. A Dominant 35 c/i szívókészülék az orvostechnika számos területén használható ahol szakaszos vagy folyamatos üzemű szívásra és változtatható szívás teljesítményre egyaránt szükség van (c/i = folyamatos/szakaszos). A szívási intervallumok digitális kijelző segítségével programozhatók. Nyilvánvaló, hogy ez példátlan minőséget és megbízhatóságot követel. A Medela Ag. ebből a megfontolásból egy felületileg különlegesen kezelt száraz dugattyúrendszert kísérletezett ki egy olyan speciális membrános vákuumszabályozóval összeépítve, mely a leggyorsabb és legpontosabb vákuumszabályozást teszi lehetővé. A felhasználó számára ez a megoldás a legalacsonyabb szervizköltség mellett a legnagyobb üzembiztonságot jelenti.

A Medela 50 éves tapasztalata kötelezett bennünket arra, hogy tovább finomítsuk a Dominant 35c/i meghajtó egységét. A grafit/teflon szárazdugattyú rendszer szabadalmaztatott technológiája is egyike azon számtalan fejlesztésnek, amelyeket beépítettek a Dominant 35/c/i készülékbe.

Csak egyszerűen

A Dominant kifejlesztésénél a Medela célja az egyszerűség volt. A készüléket csak egyszerűen indítsa be a bekapcsoló gomb megnyomásával vagy az állványra applikált lábkapcsolóval. Állítsa be a kívánt teljesítményt a membrános vákuumszabályzó gombbal, majd - amennyiben szükséges - programozza be a szakaszos üzemmódot az útmutató alapján. Opcionális tartozékok segítik a teljeskörű felhasználást. Az egyszerű belső szerkezeti felépítés minimalizálja a meghibásodási lehetőségeket, így hosszú életűvé teszi a Medela készülékeket és ezzel költséget takarít meg Önnek.

Ott és úgy dolgozik ahogyan kell

A svájci találékonyság vezetett el a hosszú élettartamhoz, melyről a Medela készülékei méltán híresek. A Medela tapasztalata és tudása, a beépített tartós, minőségi anyagok, az alkalmazott technológia hozzájárulnak a Dominant 35c/i magas szintű megbízhatóságához. A készüléket folyamatos és szakaszos szívásra tervezték 8 és 35 liter/perc kapacitás mellett. A szívás időpontját és időtartamát, valamint a szünetek programozását a beteg igényeihez igazodva pontosan lehet meghatározni és előre beállítani.

A higiénia érdekében

A higiéniai kihívások vezérelték mind a formai, mind a funkcionális tervezést. A Medela odafigyelt arra is, hogy a kezelőszervek minimalizálásával a potenciális fertőzés veszélyét a legkisebb szintre csökkentse. Az egy részből készült burkolat megkönnyíti a tisztítást. A burkolat anyaga ellenáll az erős fertőtlenítő szereknek. A szikramentes kapcsolóval lehetővé válik a legegyszerűbb üzemeltetés, a sík felületen nem tapadnak meg a kórokozók. Az állványon kialakított lábkapcsoló pedig szabaddá teszi a kezeket. Higiénikus egy részből készült burkolat.

Kifinomult egyszerűség

A Medela Dominant 35c/i szívókészülék higiénikus, megbízható és könnyen kezelhető. A membrános vákuumszabályzó pillanatok alatt fölépíti a kívánt vákuumot, így a Dominant 35c/i nélkülözhetetlen ott ahol azonnali vákuum elérésre és csendes működésre van szükség. A Dominant 35c/i állványos kivitelben rendelhető így könnyen elhelyezhető akár a beteg ágya mellett vagy a műtőben. A készüléket kiegészítheti az egyszer használatos vagy újra használható váladékgyűjtő rendszer megannyi tartozékaival.
Minden kezelő szerv a készülék előlapján helyezkedik el.

Előnyök

  • a Dominant 35c/i egy megbízható, higiénikus és felhasználóbarát szívókészülék,
  • a svájci fejlesztési és gyártási folyamat eredménye a mechanikai precizitás mely a kiváló teljesítményt biztosítja,
  • az egyszerű belső konstrukció meggyorsítja a rendszeres karbantartások folyamatát,
  • 2 válaszható kapacitás (8 és 35l/perc) az Ön igényeinek megfelelően, szakaszos és folyamatos szívás,
  • a megbízható technológia megfelel a modern igényeknek, a Dominant 35c/i tartós anyagokból készült, minimálisra csökkentett kopó alkatrészekkel,
  • az opcionális kiegészítők széles választéka biztosítja, hogy a teljes rendszer adaptálható legyen az Ön igényeihez,
  • 5 év garancia.Dominant 35c/i technikai információ
Maximális vákuum [kPa/mmHg] –95 / –713
Kapacitás [l /min] 8 és 35
Készülék méretei [mm] 1060 x 510 x 480
Készülék súlya állvánnyal együtt[kg] 17 kg
Dugattyú egység típusa Grafit / teflon
Teljesítmény felvétel [W] készenléti módban <1
Dugattyú fordulatszáma 63
Zajszint [dB(A)] 37,8
Vákuum szabályozó típusa Membrános
Áramütés elleni védelem Type CF (cardiac floating: max. 10 μA)
Védettsége IP21
CE jelölés Igen
IEC 60601-1: 2005, Edition 3.0 fulfilled Igen
Burkolat Egyetlen darabból öntve
Ki/be kapcsoló és teljesítmény szabályzó szikramentes, mechanikus
Túlfolyás elleni védelem Mechanikus biztonsági szelep
Garancia [év] 5
Túlfeszültség elleni védelem Igen
Hálózati feszültség [V] 230-240
Hálózati ferkvencia [Hz] 50/60
Teljesítmény felvétel [W] 150
Gyártó ország Svájc
Modell év kezdete 2004
Állvány leírása
Fékezhető antisztatikus kerekek Igen
Lábkapcsoló az állványba integrálva Igen
Földelő csatlakozó Igen

LetöltésTípusok - kattintson a képre